top of page

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΩΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ

Στην ταινία Braveheart, o κακός Άγγλος βασιλιάς που καταπιέζει τους Σκώτους, θεωρεί τον γιό του ώριμο να κυβερνήσει μόνον όταν ο νέος του λέει ότι η καρδιά του πλημμύρισε από ΜΙΣΟΣ.


Θα είχε ποτέ κυβερνήσει ο Λένιν αν δεν μισούσε τον Τσαρισμό που του απαγχόνισε τον αγαπημένο του μεγαλύτερο αδελφό Αλέξανδρο; Το ίνδαλμά του;

[Έτσι αρχίζει την βιογραφία του Λένιν π Ντέιβιντ Σουμπ. Να τρέχει στη μητέρα τους ο 16χρονος, τότε, Βλαδίμηρος (Βολόντια) και να της λέει "Έπιασαν τον Αλέξανδρο (20 ετών)". "Θα μου το πληρώσουν", είπε ο Βολόντια όταν κρέμασαν τον Αλέξανδρο.]


Θα είχε ποτέ καταλάβει την Αίγυπτο ο Πέρσης Καμβύσης αν δεν είχε πάει ένας αυτόμολος Αιγύπτιος που μισούσε για κάποιο λόγο τους συμπατριώτες του να του υποδείξει τις μυστικές σπηλιές που κρατούσαν στην έρημο τα αποθέματα νερού οι Αιγύπτιοι; Χωρίς τα οποία κανένας στρατός δεν μπορούσε να διασχίσει την Έρημο.


Κολακευόμαστε να λέμε ότι ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο διότι καθυστέρησε 5 πολύτιμες εβδομάδες στην Ελλάδα, στην Κρήτη, οπότε τον έπιασε ο φοβερός Ρωσικός χειμώνας. Η αλήθεια είναι ότι το ΜΙΣΟΣ τον στράβωσε. Έγιναν εκλογές στη Σερβία. Βγήκε μια φιλογερμανική κυβέρνηση. Άνοιξαν σαμπάνιες στο Βερολίνο. Αλλά οι δαιμόνιοι Άγγλοι την ανέτρεψαν με πραξικόπημα και έβαλαν μια φιλοαγγλική. Εκεί ο Χίτλερ πήρε τη ΜΟΙΡΑΙΑ για αυτόν απόφαση να "τιμωρήσει" τους Σέρβους! Και ναι μεν βομβάρδισε τη Σερβία (ΜΟΝΟ το Βελιγράδι είχε 17.000 νεκρούς ΜΟΝΟ από τα στούκας, αλλά χρονοτρίβισε και στην Ελλάδα-Κρήτη και έτσι έχασε τον πόλεμο στη Ρωσία λόγω χειμώνα.)


Άφησε το Γάμο και πήγε για πουρνάρια!!

Recent Posts

See All
bottom of page